poster

Obchod století

Back in Business (2007)

Dobrodružný, Komédia, Rodinný | Spojené kráľovstvo
Réžia: Chris Munro

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.1/10

OBSAH

Will a Tom se poznali ve vězení. Sice se léta neviděli, ale Willův plán si žádá pravé muže. A když se k nim přidá neteř Fiona a syn Travis, akce století může začít. V britské dobrodružné komedii hrají Martin Kemp, Chris Barrie, Stefan Booth a Joanna Taylorová.
Britská akční dobrodružná komedie svede dohromady nesourodou čtveřici, která zažije sérii komediálních nehod ve snaze rozjet nejsenzačnější akci v životě. Will Spencer, podnikatel s pozoruhodnou minulostí, a jeho parťák z kriminálu Tom Marks se už léta neviděli. Ale když Will vymyslí plán století, Tom je ten pravý a jediný, s kým jej dokáže provést. Dvojice ovšem potřebuje ještě někoho, komu může důvěřovat. Willova půvabná neteř Fiona, která vede oddělení marketingu v UK Space Center, má svého strýce ráda a navíc sdílí jeho vášeň pro adrenalin. A když pochopí, co se chystá, nechce zůstat stranou. A pak je tu ještě Tomův syn Travis, který se vyzná v technologiích a specializuje se na informatiku. Teď jsou konečně čtyři a akce může začít... Režie se ujal Chris Munro, hrají Martin Kemp, Chris Barrie, Stefan Booth, Joanna Taylorová ad.

Fotografie

Obchod stoletíObchod stoletíObchod stoletíObchod stoletíObchod stoletíObchod stoletíObchod století

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Asterix a Obelix v službách Jej Veličenstva (2012)

    image
    Legendárni galskí bojovníci, vyzbrojení zázračným nápojom, sa tentoraz pokúsia zabrániť Cézarovi v dobytí Británie!
  • Prdiprášok doktora Proktora (2014)

    image
    Ako ďaleko Vás dokáže posunúť úspešný prd? Prinesie Vám iba dôvod na úsmev, alebo Vám vie zabezpečiť aj medzinárodné uznanie? Doktor Proktor nedopatrením vynašiel...
  • Neuveriteľné dobrodružstvá Tada Stonesa (2012)

    image
    Tato úžasná 3D komedie, v níž se rádoby dobrodruh Tad Stones pouští do závodu o objevení ztraceného města, vás zavede z amazonského pralesa až na samé vrcholky And.
  • Madagaskar 2: Útek do Afriky (2008)

    image
    Lev Alex, zebra Marty, žirafa Melman a hrošica Gloria sú ešte stále spolu! A ešte stále sú stratení na Madagaskare...:-)
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.