poster

The Sword and the Rose

The Sword and the Rose (1953)

Dobrodružný, Dráma, Rodinný, História | Spojené štáty, Spojené kráľovstvo
Réžia: Ken Annakin

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.6/10

OBSAH

Tells the story of Mary Tudor and her troubled path to true love. Henry VIII, for political reasons, determines to wed her to the King of France. She tries to flee to America with her love but is captured when she is "un-hatted" on board ship. In return for her consent to the marriage with France, Henry agrees to let her choose her second husband. When King Louis of France dies, Mary is kidnaped by the Duke of Buckingham. He tries to force her to marry him but she is rescued by her love in an exciting battle on the beach.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Stříbrné brusle (2020)

    image
    Začíná 20.století. Před našima očima se vynoří pohádkový Petrohrad v bílém šatu. Řeka Něva a její přilehlé kanály jsou zamrzlé na kost. Hemží se bruslaři a...
  • Heidi - dievčatko z hôr (2015)

    image
    Příběh osiřelého děvčátka, které přijíždí k dědečkovi do hor, aby zde pochopilo, které věci jsou v životě opravdu důležité. Německo-švýcarský film.
  • Lassie sa vracia (2020)

    image
    Snímek je remakem filmu z roku 1943, který vznikl na motivy knihy Erica Knighta „Lassie se vrací“.
  • Králi hôr (2015)

    image
    V drsné horské přírodě se zrodí přátelství malého chlapce a orlího mláděte. Pojí je touha je touha po svobodě a poznání světa.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.