OBSAH

Nickie Bellow (Tom Cullen) je sebedestruktivní flákač, který truchlí nad zmizením mladšího bratra. Poté, co opustil slibný život v rodné Británii, promarnil první léta dospělosti tím, že utápěl svůj žal v alkoholu a násilí. Před pátým výročím bratrova zmizení se propadne na úplné dno. Po vyhazovu z podřadné práce se před ním opět rozprostře vidina bezcílného života. Pak se ale setká s Emily (Tatiana Maslanyová). Mezi oběma se rázem vytvoří neoddělitelné pouto. Je to láska na první pohled, umocněná společně sdíleným pocitem zármutku. Zakrátko se však začne projevovat jeho posttraumatická stresová porucha a její maniodepresivní psychóza, což naruší jejich nově nalezenou intimitu. Nickiemu a Emily čas všechny rány rozhodně nezahojil. Dokáže ale pravá láska skutečně překonat všechny překážky?

Fotografie

Rozpolcené duše

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Pillangó (2012)

    image
  • Manželský sľub (2012)

    image
    Mladé a šťastné manželství ochromila autonehoda. Paige utrpěla úraz hlavy, který jí přivodil amnézii. Svého muže už nepoznává. Ten je však odhodlaný udělat vše...
  • Rozbitý svet (2012)

    image
    Skunk prežíva nevšedný dospievanie, vedľa prvej lásky a hádok v rodine sa musí vysporiadať s cukrovkou. Vnímavé dievča kamaráti s retardovaným Rickym od vedľa a...
  • Denník lásky (2007)

    image
    Sleduje vztah mezi kritikem klasické hudby a hvězdou country po nočním románku, ze kterého vznikne neplánované těhotenství.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.