Hodnotenie: 6.6/10
Užívateľské hodnotenie: 7.9/10
(8 hlasov)

OBSAH

Se snem o lepším životě se mladý lékař Louis Creed se svou rodinou - manželkou Rachel, dcerou Ellie a tříletým synkem Gagem - přestěhují do nového domova ve venkovské městečku Ludlow ve státě Maine, znepokojivě blízko rušné dálnice. Když Rachel přijde při nehodě o milovaného kocoura, zoufalý Louis neochotně poslechne radu svého přátelského souseda, aby kocoura pohřbil na starém mikmackém hřbitově - tajemném pohřebišti s oživující mocí. Navzdory hrozným výsledkům a neustálým varováním od nedávno zesnulých se Louis zasažený tragédií musí na indiánský hřbitov vrátit a doufá, že tentokrát to bude jiné. Ale mohou se mrtví opravdu vrátit z hrobu?

Fotografie

Cintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvieratCintorín domácich zvierat

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Zena v ciernom (2012)

    image
    Ona to nikdy nevzdá! Tento film, nakrútený na motívy klasického duchárskeho príbehu spisovateľky Susan Hillovej, rozhodne nesledujte osamote!
  • Byzantium (2012)

    image
    Neil Jordan, režisér kinohitu Interview s upírom, sa k upírskej téme vrátil vo filme Byzantium.
  • The Terror (1963)

    image
    Rudolf Hrušínský jako major Kalaš vyšetřuje řadu vražd souvisejících s minulostí. Detektivní film na motivy románu Eduarda Fikera Kilometr 19.
  • Nová dcéra (2009)

    image
    Kevin Costner si zahrál otce, který se po bolestném rozvodu se svými dvěma dětmi přestěhuje do domu na venkově. Dospívající dcera se však brzy začne chovat...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.