Hodnotenie: 8.0/10
Užívateľské hodnotenie: 8.4/10
(21 hlas)

OBSAH

Russell Crowe v příběhu inspirovaném životem boxera Jamese J. Braddocka, hrdinou z lidu, který se i přes nepřízeň osudu měl brzy stát jednou z nejinspirativnějších legend v dějinách sportu. Na začátku 30. let byl tento bývalý boxer na dně - stejně jako zbytek americké populace, zasažené obrovskou ekonomickou katastrofou. Jeho kariéra se zdála být u konce, neměl z čeho zaplatit účty a jediná věc, na které mu v životě záleželo - jeho rodina - se ocitla v nebezpečí. Hluboko uvnitř však stále dřímalo jeho odhodlání. Láska, čest a silná vůle mu pomohly proměnit v realitu zdánlivě neuskutečnitelný sen. Braddock se pokusil využít poslední šance k záchraně své rodiny a vrátil se do ringu. Nikdo nevěřil, že má sebemenší šanci uspět, ale podceňovaný boxer začal vyhrávat jeden zápas za druhým. Z obyčejného člověka, který měl problém najít práci, se najednou stal téměř mýtický, neporazitelný hrdina. Jeho strmý vzestup nakonec vyvrcholil soubojem, o kterém zpočátku nikdo ani nesnil: Braddock se postavil světovému šampiónu těžké váhy Maxi Baerovi - boxerovi, který v ringu usmrtil již dva své protivníky.

Fotografie

Ťažká váhaŤažká váhaŤažká váhaŤažká váhaŤažká váhaŤažká váhaŤažká váhaŤažká váhaŤažká váhaŤažká váha

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Renoir (2012)

    image
    Azúrové pobrežie, 1915. Starnúci maliar Auguste Renoir trpí stratou milovanej ženou a znepokojujú ho aj správy z frontu, kde bol zranený jeho syn Jean. Artritické...
  • Vojvodkyňa (2008)

    image
    Když se Georgiana v sedmnácti letech vdávala, očekávala šťastný rodinný život s milujícím manželem. Jenomže starší manžel je chladný i odtažitý, zatímco mladý...
  • Teória všetkého (2014)

    image
    Příběh geniálního vědce Stephena Hawkinga, jenž jako jeden z mála rozumí zákonitostem vesmíru a přitom jeho samého udržela při životě láska.
  • Nádych pre lásku (2017)

    image
    Robin Cavendish onemocněl ve 28 letech obrnou. Ochrnutý od krku dolů a neschopný sám dýchat mu zbývají pouhé tři měsíce života. Natočeno podle skutečných událostí.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.