OBSAH

Beránek pyšně tančí ve své jihozápadní prérii, dokud ho jednoho dne poprvé neostříhají a on nezůstane holý. Je mu mizerně a stydí se. Pak se ale objeví veselý zajdalen a ukáže mu, jak zase hrdě vyskočit na nohy a neostýchat se.
Hlavními hrdiny snímku BOUNDIN' jsou čerstvě ostříhaný beránek a zajdalen – bájný zajíc s parohy z americké westernové mytologie. Pro nezbednou ovečku je život radostný valčík, dokud si ho kamarádi z prérie nezačnou dobírat kvůli jeho ošmikanému vzhledu. Cítí se pod psa, protože přišel o svůj lesklý kožíšek. Jediný, kdo se na to umí podívat s nadhledem, je obrovský zajdalen, který všude kolem sebe rozsévá veselí a dobrou náladu. Nezkrotně optimistický zajdalen přichází na scénu, aby beránka rozveselil a přiměl ho dát se zase do tance.

Scenárista:
Rozprávač: Bud Luckey
DĺžKA: 5 min

Fotografie

ZajdalenZajdalenZajdalenZajdalen

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Varani komodští (2017)

    image
    Velký dospělý samec je rozhodnutý spářit se s mladou samičkou. Mohlo by se zdát, že v říši zvířat je to triviální příběh.
  • Tři malá prasátka (1999)

    image
    S pomocí dvou hrdinů, našich dobrých známých, vám tento seriál nabídne nejhezčí z pohádek bratří Grimmů. Jojo a krokodýlí doktor se na obrazovce objeví s novými...
  • Sestra v akcii 2: Opäť v habite (1993)

    image
    Whoopi Goldberg v hábitu pomáhá řešit složitou finanční situaci církevní školy založením místního pěveckého sboru.
  • Balerína (2016)

    image
    Nikdy sa nevzdávaj svojich snov, pretože len kto sa nenechá odradiť neúspechom a neprestáva bojovať... Má na dosah hviezdy!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.