OBSAH

Lil podstupuje léčbu rakoviny. Jednoho rána se probudí a zjistí, že přišla o vlasy. Její kamarádka Laura se ji zoufale snaží rozveselit a udělá tu nejlepší možnou věc – změní Lil od hlavy až k patě, ovšem tím nejneobvyklejším způsobem.
Lil je nemocná mladá žena, která se jednoho rána probudí a zjistí, že náhle přišla o všechny vlasy. V nemocniční paruce se necítí vůbec dobře a proto raději nevychází z domu. Její kamarádka Laura přichází s radikálním řešením: změnit Lili od hlavy až k patě. Lili s proměnou souhlasí, aniž by však tušila, že tato procedura zásadně změní běh událostí.

Fotografie

PapoušciPapoušci

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Fairy Tale for Average People (2015)

    image
    A short animated feature made by a successful French actress, director and screenwriter Chloe Mazlo tells a story of Joseph, a young man who decides to get over a...
  • Hotel Bleu (2016)

    image
    A down and out stand-up comedian finds refuge at Hotel Bleu, forging an off-beat partnership with a charismatic trumpet player half her age.
  • The Wedding (2012)

    image
    Mirta is from Cuba and she lives in Madrid. Like many other inmigrants she works cleaning. Today at 6 pm, her daughter gets married. But nothing goes as she...
  • Ladíme 2 (2015)

    image
    Barden Bellas jsou zpět! V pokračování úspěšné komedie se dívčí vokální skupina vydává na mezinárodní soutěž.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.