poster

Now You See It...

Now You See It... (2005)

Réžia: Duwayne Dunham

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.1/10

OBSAH

Professional magician Mystic Max hosts a reality TV show. It allows the winning three teams of minors, would be-TV directors and cameramen and the best young magicians some of them present, to go on to a final competition at Hollywood's Magic Mansion. Pushy nerd Allyson Miller was lucky enough to 'discover' Danny Sinclair, who performs unseen tricks with stunning surprise, yet often lacks any confidence. In between the competition tests, Danny goes searching for the mansion's secrets, hidden by founding magician Antonio De Milo. Finding those is only part of a confusing confrontation in which Max's part is unclear.

Fotografie

Now You See It...

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Timber (2016)

    image
    Snímek o chlapci, který s pomocí svého nejlepšího kamaráda - roztomilého mluvícího psa - využije příležitost k záchraně svého domova a rodiny.
  • Harry Potter a tajomná komnata (2002)

    image
    Nepriatelia dediča, dajte si pozor! Tajomná komnata bola otvorená! Zlo sa vrátilo do Rokfortu...
  • Živel (2005)

    image
    Nelítostný „Živel“, který se vymkl kontrole, se stává největším požárem sezóny ohrožujícím tisíce akrů půdy. V ohnisku požáru se nachází ranč, který chrání a...
  • Laurina hviezda (2021)

    image
    Laure sa po presťahovaní do veľkého mesta veľmi cnie po starom domove. Cíti sa osamelo, nový byt sa jej nepáči a ťažko si hľadá priateľov. Raz v noci uvidí...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.