poster

Interrogation

Interrogation (2016)

Akčný, Triler, Mysteriózny | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.9/10
Užívateľské hodnotenie: 6.1/10
(13 hlasov)

OBSAH

After the FBI receives a threat that endangers the entire city, an interrogator (Copeland) and an I.T. specialist (Perry) are plunged into a series of mind games with a criminal mastermind, desperately racing against time to uncover the villain's true agenda as they fight to protect thousands of lives. Copeland and Perry deliver a knockout blow in this electrifying thriller that crackles with edge-of-your-seat suspense.

Fotografie

InterrogationInterrogationInterrogationInterrogationInterrogationInterrogationInterrogation

Recenzie


Recenzia od hymie
piatok 12. marca 2021 11:07
This film comes from the WWE Studios and features the Rated-R superstar wrestler Edge (Adam Copeland) and Lana (CJ Perry) who uses an impressive American accent in this movie. This is Edge’s second time in a starring role in a WWE Studios production.

In Interrogation Edge plays Lucas Nolan, a genius interrogator for the FBI. Using a photographic memory Nolan is able to breakdown just about any suspect. The movie starts off with him using his analytical gifts to help the police in a... (viac)
Like na recenziu
0 komentárov

ODPORúčANIA
  • Poslední šance (2021)

    image
    Elitní jednotka mariňáků má za úkol transportovat vězně z tajné ostrovní věznice CIA. Záhy je obklíčí muži odhodlaní onoho vězně osvobodit.
  • Smrtelná alliance (2013)

    image
    Poté, co se na americko-kanadské hranici ztratí velká zásilka drog, lesník a bývalý příslušník amerického námořnictva Henry (Jean Claude Van Damme) skočí rovnýma...
  • Modlitba lovca (2017)

    image
    Nájemný vrah Lucas (Sam Worthington), se vzepře příkazu zabít mladou dívku Ellu (Odeya Rushová), čímž se z nich stanou nečekaní spojenci. Zatímco zabiják se musí...
  • Stíny války (2018)

    image
    Zkušený bojovník z války proti terorismu a lovec hlav je nucen jet do Londýna a zajmout agenta, který ztratil důvěru CIA. Tak se dostává do smrtelného zápasu s...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.