Hodnotenie: 5.5/10
Užívateľské hodnotenie: 8.3/10
(35 hlasov)

OBSAH

Nájemný vrah Lucas (Sam Worthington), se vzepře příkazu zabít mladou dívku Ellu (Odeya Rushová), čímž se z nich stanou nečekaní spojenci. Zatímco zabiják se musí vypořádat s tíhou vlastních hříchů a dívka ve vleku událostí rychle dospět, stávají se lovnou zvěří. Jejich jedinou šancí na přežití je najít a potrestat ty, kteří brutálně vyvraždili dívčinu rodinu a nyní nemilosrdně usilují i o jejich životy.

Fotografie

Modlitba lovcaModlitba lovcaModlitba lovcaModlitba lovcaModlitba lovcaModlitba lovcaModlitba lovcaModlitba lovcaModlitba lovcaModlitba lovcaModlitba lovcaModlitba lovca

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Hranice pašerákov (2016)

    image
    Mladý americký zamilovaný pár, Michael (Shawn Lock) a Olivia (María Gabriela de Faría) si užívá nádhernou dovolenou v Mexiku až do chvíle, kdy je Olivia unesena...
  • Pád anjela (2019)

    image
    Tí, čo si za obetného baránka vybrali ostrieľaného agenta Banninga, urobili osudovú chybu. Len on totiž môže odhaliť a zastaviť ich sprisahanie!
  • Hunter Killer: Neviditeľný zabijak (2018)

    image
    Posádka špeciálnej útočnej ponorky Arkansan hlboko v nepriateľských vodách riskuje úplne všetko, aby zastavila svetovú vojnu!
  • Prepadnutie v Pacifiku (1992)

    image
    Plně vyzbrojená americká válečná loď se ocitá v rukou teroristů. Jediný, kdo se jim může postavit, je odvážný kuchtík.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.