Hodnotenie: 6.2/10
Užívateľské hodnotenie: 9.7/10
(12 hlasov)

OBSAH

V království Atlantika, kde je zakázaná hudba, si Ariel, nejmladší dcera vládce Tritona, zamiluje tajný klub. Vydá se na odvážné dobrodružství, aby navrátila hudbu a zpěv zpátky do své říše.
Ve vzrušujícím animovaném snímku se dozvíte, jak to pro jednu z nejoblíbenějších disneyovských postav - Malou mořskou vílu - všechno začalo. Vraťte se do doby dávno předtím, než Ariel potkala prince Erica a vstoupila na souš - do časů, kdy byla v podmořském království zvaném Atlantika zakázaná hudba. Ariel, zmítaná mezi rodinnými povinnostmi a láskou k hudbě, musí učinit nejtěžší rozhodnutí svého života. Dokáže s pomocí kamarádů Sebastiana a Floundera i svých šesti zábavných sester vrátit do království hudbu, přátelství a lásku? Opět se setkejte s hvězdným obsazením včetně Jodi Bensonové (Ariel) a Samuela E. Wrighta (Sebastian) a poznejte rozkošnou darebačku Marinu Del Reyovou v úžasném muzikálovém dobrodružství plném překvapení, dechberoucích animací a nádherných písní.

Fotografie

Malá morská víla 3Malá morská víla 3Malá morská víla 3Malá morská víla 3Malá morská víla 3Malá morská víla 3Malá morská víla 3Malá morská víla 3Malá morská víla 3Malá morská víla 3

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Princ egyptský (1998)

    image
    Neobyčejný příběh dvou bratrů, z nichž jeden se narodil z královské krve a druhý jako sirotek s tajemnou minulostí.
  • Lorax (2012)

    image
    Vo svete, v ktorom žijú Ashley a Ted, je úplne všetko z plastu! Stromy, kríky, ploty, ba dokonca i tráva...
  • Barbie: Odvážna princezná (2015)

    image
    Jednoho dne Kara, poté co ji políbí kouzelný motýl, zjistí, že získala fantastickou nadpřirozenou sílu, která jí umožňuje stát se Superjiskrou, což je vlastně...
  • Mačky (2019)

    image
    Spěchejte do nočního Londýna, kde se koná každoroční Čičandrbál, na němž bude vybrána jedna kočka, která dostane šanci na nový život v kočičím nebi - Mňautmosféře.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.