poster

Sweeney Todd: Diabolský holič z Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)

Dráma, Horor, Triler, Muzikál, Mysteriózny, Hudba | Spojené štáty, Spojené kráľovstvo
Réžia: Tim Burton

Hodnotenie: 7.3/10
Užívateľské hodnotenie: 8.9/10
(66 hlasov)

OBSAH

Benjamin Barker (Johnny Depp), kterého chlípný soudce neprávem poslal do vězení, přísahá pomstu za ničivé důsledky toho, co se stalo jeho manželce a dceři. Po svém propuštění se promění v ďábelského holiče z Fleet Street.
Herec Johnny Depp a režisér Tim Burton opět spojili své síly, aby přenesli na stříbrné plátno mistrovské dílo z Broadwaye. Hororový muzikál s komediálními prvky, který vychází ze skutečné události, vypráví příběh londýnského holiče Benjamina Barkera. Toho nespravedlivě odsoudil zákeřný soudce, jenž zatoužil po Barkerově ženě, a tak ho poslal do vězení v Austrálii. Po návratu do Anglie začne Barker provozovat svou starou živnost pod novým jménem Sweeney Todd - a podřízne hrdlo každému, kdo překročí práh jeho holičství. Teď, když Sweeney stojí před problémem, co si počít s narůstajícím počtem mrtvol, pro ně najde neotřelé a výhodné vyžití majitelka místního pekařství. Krvavý byznys, z něhož budou mít prospěch oba dva, se může rozjet.

Fotografie

Sweeney Todd: Diabolský holič z Fleet StreetSweeney Todd: Diabolský holič z Fleet StreetSweeney Todd: Diabolský holič z Fleet StreetSweeney Todd: Diabolský holič z Fleet StreetSweeney Todd: Diabolský holič z Fleet StreetSweeney Todd: Diabolský holič z Fleet StreetSweeney Todd: Diabolský holič z Fleet StreetSweeney Todd: Diabolský holič z Fleet StreetSweeney Todd: Diabolský holič z Fleet StreetSweeney Todd: Diabolský holič z Fleet Street

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Duchové (2001)

    image
    Když se Kelly O´Connorová a její otec Jesse přestěhují po smrti matky do New Orleans, v domě, do kterého se nastěhují, se začnou dít podivné a hrůzostrašné věci....
  • Linie násilí (1997)

    image
    Tvůrce existenciálních filmových esejů, uznávaný německý režisér Wim Wenders (Alice ve městech, Stav věcí, Paříž, Texas), se opět pokusil spojit "něco" ze své...
  • Osvietenie (1980)

    image
    Opuštěný horský hotel, odříznutý od světa, to je vhodné místo k zešílení. Jack Nicholson v hlavní roli britsko-amerického hororu podle románu Stephena Kinga.
  • Zena v ciernom (2012)

    image
    Ona to nikdy nevzdá! Tento film, nakrútený na motívy klasického duchárskeho príbehu spisovateľky Susan Hillovej, rozhodne nesledujte osamote!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.