poster

Klub vrahů

Bleed (2002)

Horor, Triler | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 3.4/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10

OBSAH

Haunted by nightmares. Plagued by a past that won't go away. When Maddy goes to a party with her new boyfriend, Shawn, she only wants to meet his friends and have a good time. They tell her about their 'Murder Club' and invite her to join. Confused but intrigued, Maddy really wants to be part of the group. Before she can join, though, the 'Murder Club' members are being killed off, one by one. Who can be trusted? Can the killer be stopped? Or will they all bleed?

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Hrôza v Connecticute 2: Duch Georgie (2013)

    image
    Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi...
  • Jessabelle: V tvári démona (2014)

    image
    Jessie se po vážné nehodě vrací do rodného domu k otci. Brzy ji však začne pronásledovat duch zavražděné dívky a začnou se dít děsivé věci... Americký horor.
  • Zena v ciernom (2012)

    image
    Ona to nikdy nevzdá! Tento film, nakrútený na motívy klasického duchárskeho príbehu spisovateľky Susan Hillovej, rozhodne nesledujte osamote!
  • Môj syn (2017)

    image
    Julien je celkom pohltený svojou prácou, ktorá ho núti často cestovať. Neustále odchody zapríčinili pred niekoľkými rokmi rozpad jeho manželstva. Raz, keď je...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.