poster

Liek na život

A Cure for Wellness (2016)

Horor, Triler, Vedecko-fantastický, Fantázia, Dráma, Mysteriózny | Nemecko, Luxembursko, Spojené štáty
Réžia: Gore Verbinski


Hodnotenie: 6.4/10
Užívateľské hodnotenie: 6.5/10
(37 hlasov)

OBSAH

Mladý a ambiciózní wallstreetský makléř Lockhart dostane od nadřízených jednoduchý úkol. Přivézt ze sanatoria pana Pembrokea, nepostradatelnou hlavu jejich společnosti. Léčebna, kam se před časem uchýlil, a odkud se nechce jen tak rychle vrátit do New Yorku, se nachází v zastrčeném koutě švýcarských Alp. Její personál zde poskytuje životem a prací vyčerpaným boháčům speciální očistnou léčbu. Zdá se však, že po nabízených zázračných procedurách je jim ve skutečnosti ještě hůř. Zatímco se Lockhart snaží odkrýt temné a zarážející tajemství, které sanatorium obklopuje, potká mladou ženu, znepokojivě krásnou Hannah, která se zde také léčí. Seznámí se i s další pacientkou, výstřední paní Watkinsovou, která se pustila do pátrání na vlastní pěst. Lockhartovi jsou záhy ředitelem ústavu, zlověstným doktorem Volmerem, diagnostikovány stejné potíže, jakými trpí ostatní pacienti, a ocitne se uvězněn v alpské léčebně. Lockhart začne ztrácet kontakt s realitou a musí se vypořádat s nepředstavitelným utrpením během své vlastní léčby.

Fotografie

Liek na životNew RegencyNew RegencyNew RegencyNew RegencyLiek na životLiek na životLiek na životLiek na životLiek na životLiek na život

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Vivárium (2019)

    image
    A young couple looking for the perfect home find themselves trapped in a mysterious labyrinth-like neighborhood of identical houses.
  • Zena v ciernom (2012)

    image
    Ona to nikdy nevzdá! Tento film, nakrútený na motívy klasického duchárskeho príbehu spisovateľky Susan Hillovej, rozhodne nesledujte osamote!
  • Byzantium (2012)

    image
    Neil Jordan, režisér kinohitu Interview s upírom, sa k upírskej téme vrátil vo filme Byzantium.
  • Vlkolak (2010)

    image
    Benicio Del Toro v hlavní roli ztvárňuje znepokojeného aristokrata, který se poté co zmizel jeho bratr vrací zpátky domů. Znovu se po letech odcizení setkává s...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.