poster

Andrón

Andron (2015)

Vedecko-fantastický, Akčný | Taliansko, Spojené kráľovstvo, Malta, Kanada

Hodnotenie: 2.7/10
Užívateľské hodnotenie: 6.5/10
(4 hlasy)

OBSAH

In the year 2154, a group of young men and women awake in a dark claustrophobic maze. They don't remember who they are or how they got stuck in the Black Labyrinth of ANDRON. The group must learn to decipher codes, understand the signals and beat the tests in this mysterious and bizarre place. Out of necessity they struggle to form a bond to survive, while the outside world watches and wagers on their fate.

Fotografie

AndrónAndrónAndrónAndrónAndrónAndrón

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Lockout: Útek z MS-1 (2012)

    image
    Muži, který je neprávem usvědčen ze spiknutí a špionáže proti USA je nabídnuta svoboda. Podmínkou je ale záchrana pezidentovy dcery.
  • Doom (2005)

    image
    Na odlehlé výzkumné stanici na Marsu se stalo něco podivného. Veškerý výzkum ustal, spojení bylo přerušeno a zprávy, které dorazily, jsou víc než znepokojivé. Na...
  • Terminátor Salvation (2009)

    image
    Vodca odboja John Connor urobí všetko, aby zachránil mladého Kylea a spolu s ním i budúcnosť - celého ľudstva, i svoju vlastnú...!
  • Assassin's Creed (2016)

    image
    Snímek ASSASSIN'S CREED vypráví příběh, který se odehrává napříč světy a pojednává o muži, jenž se ocitne uprostřed staletého boje dvou mocných sekt. Jen tím, že...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.