poster

Panika v Needle Parku

The Panic in Needle Park (1971)

Krimi, Dráma, Romantický | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.1/10
Užívateľské hodnotenie: 8/10
(3 hlasy)

OBSAH

This movie is a stark portrayal of life among a group of heroin addicts who hang out in "Needle Park" in New York City. Played against this setting is a low-key love story between Bobby, a young addict and small-time hustler, and Helen, a homeless girl who finds in her relationship with Bobby the stability she craves. She becomes addicted too, and life goes downhill for them both as their addiction deepens, eventually leading to a series of betrayals. But, in spite of it all, the relationship between Bobby and Helen endures.

Fotografie

Panika v Needle Parku

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Případ Thomase Crowna (1968)

    image
    Steve McQueen a Fay Dunawayová v originální krimi komedii o nepolapitelném zloději - gentlemanovi. Americký oscarový film.
  • Nežný hák (2008)

    image
    Děj filmu se odehrává ve stylizované verzi Sydney roku 1920 a zachycuje mladou ženu na vrcholu lásky a síly. Femme fatal Iris (Rose Byrne), postava z podsvětí...
  • Banditi (2001)

    image
    Bruce Willis s parťákem jsou úspěšní bankovní lupiči. Do své party ještě přiberou neodolatelnou Cate Blanchettovou a společně zažívají zlaté časy. Dokud neudělají...
  • Príležitosť robí zlodeja (2010)

    image
    Bývalý odsouzenec je propuštěn z vězení, kam byl poslán za čin, který nespáchal, a vybere si za terč tutéž, za jejíž vyloupení byl uvězněn.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.