poster

Illegally Yours

Illegally Yours (1988)

Komédia, Krimi | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.2/10
Užívateľské hodnotenie: 6.3/10
(7 hlasov)

OBSAH

Called up for jury duty, Richard Dice finds his first crush and only real, but unrequited love, on trial for murder. Richard desperately tries to prove Mollys innocence while untangling a complicated web of murder, blackmail and perjury, and still trying to win over the girl of his dreams.

Fotografie

Illegally Yours

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Nevidím zlo, nepočujem zlo (1989)

    image
    Wally je drzý, hluèný a slepý. Dave je naopak tichý, má uhlazené vystupování a je hluchý. Pøímo pøed jejich oèima dojde k vraždì. Wally a Dave jsou jedinými...
  • Velká rána (2004)

    image
    Na surfaře a příležitostného zlodějíčka čekají potíže, když ho tajemná kráska přesvědčí, aby jí pomohl s výnosnou loupeží.
  • Nenápadná slečna (2010)

    image
    Sarah Jonesová by chtěla od života víc. nemá štěstí v lásce, stále bydlí se svou excentrickou maminkou a pracuje jako sekretářka u Judge Pharmaceutics, což ji...
  • Rozpustený a vypustený (1985)

    image
    Policejní vyšetřovatel Trachta objasňuje neobvyklý případ. Obět byla totiž ve vaně rozpuštěna a vypuštěna. Komediální příběh od Ladislava Smoljaka a Zdeňka Svěráka.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.