poster

Zapadákov

Wake in Fright (1971)

Dráma, Triler, Mysteriózny | Spojené kráľovstvo, Austrália, Spojené štáty
Réžia: Ted Kotcheff

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.6/10
Užívateľské hodnotenie: 7.3/10
(3 hlasy)

OBSAH

John Grant, a teacher working in the remote Australian town of Tiboonda, is under a financial bond with his Government job. At the end of term before Christmas holidays, he plans to visit his girlfriend in Sydney. In order to catch a flight to Sydney, he takes a train to the nearby mining town called Bundanyabba (or "The Yabba"), and plans to stay there overnight before moving on further to the airport. But things go grossly out of script as he is engulfed by the Yabba and its disconcerting residents.

Fotografie

Zapadákov

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Dokonalá manželka (2001)

    image
    Nepozorná řidička způsobí nehodu, při níž je těžce zraněn mladý cyklista. Kolem místa havárie projíždí doktor Robert Steward, který se pokusí oběma pomoci,...
  • Slib (2014)

    image
    Lila (14) a Janek (15) milují jeden druhého a jejich vztah vyplňuje celý jejich svět. Poté, co se Janek vůči Lile dopustí zrady, je ochoten udělat cokoli, aby...
  • Tunel (2019)

    image
    Dve cesty vedú dovnútra, ale žiadna von.
  • V krizi (2021)

    image
    Příběhy tajného agenta z protidrogové jednotky, univerzitního badatele i truchlící svobodné matky, které se točí okolo smrtelné epidemie závislosti na opioidech.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.