poster

Haunted Echoes

Haunted Echoes (2008)

Triler | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.4/10
Užívateľské hodnotenie: 8/10

OBSAH

Guy and Laura have recently suffered a parent's worst nightmare: their eight-year-old daughter Kimberly was abducted from her bedroom and murdered. They move to a charming old house in need of repair, hoping the project will alleviate their pain but they soon find themselves haunted by a young female spirit; is it their daughter or another entity using the grieving couple for its own sinister purposes?

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Budem tvoja dcéra (2018)

    image
    Navonok milá dospievajúca Cara zúfalo hľadá materinskú lásku - a nezastaví sa pred ničím, len aby ju získala!
  • Vražedná dvojnice (2018)

    image
    Doktorka Jen Richardsová, mistryně v oboru plastické chirurgie, se zaplete do sítě narcistní pacientky, jejíž hon za dokonalostí by mohl zničit Jen i její rodinu.
  • Přízrak v domě (2018)

    image
    Svobodná matka Robyn se rozhodne zrekonstruovat starý dům z viktoriánské éry a otevřít v něm okouzlující penzion. Příjezd hosta s temnými úmysly však její idylu...
  • Chůva Jménem Alex (2017)

    image
    Svobodná matka Karen Clarková si najme Alexe, který by jí měl pomoci hlídat její dva syny. Alex má však jiné plány a rád by si její rodinu přisvojil, i kdyby...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.