poster

Ďábel přichází

Lost Souls (2000)

Dráma, Horor, Triler, Mysteriózny | Spojené štáty
Réžia: Janusz Kaminski

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.8/10
Užívateľské hodnotenie: 5.5/10
(2 hlasy)

OBSAH

A small group of Catholics led by an ailing priest believe that Satan intends to become man, just as God did in the person of Jesus. The writings of a possessed mental patient lead them to Peter Kelson, a writer who studies serial killers. They think it's his body Satan will occupy. The youngest in the group, a teacher named Maya Larkin, goes to Peter to investigate further and to convince him to believe in the possibility of Evil incarnate. Other signs come to him as he and Maya them take a journey full of strange occurrences, self-discovery, and an ultimate showdown.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Duchové (2001)

    image
    Když se Kelly O´Connorová a její otec Jesse přestěhují po smrti matky do New Orleans, v domě, do kterého se nastěhují, se začnou dít podivné a hrůzostrašné věci....
  • Zena v ciernom (2012)

    image
    Ona to nikdy nevzdá! Tento film, nakrútený na motívy klasického duchárskeho príbehu spisovateľky Susan Hillovej, rozhodne nesledujte osamote!
  • Byzantium (2012)

    image
    Neil Jordan, režisér kinohitu Interview s upírom, sa k upírskej téme vrátil vo filme Byzantium.
  • Korisť (2019)

    image
    Haley počas hurikánu uviazne v pivnici plnej aligátorov. Môže sa buď utopiť... Alebo sa nechať zožrať pri pokuse o záchranu!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.