poster

Sardinia Kidnapped

Sequestro di persona (1968)

Krimi, Triler | Taliansko

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.2/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10

OBSAH

Christina Fisher arrives in Sardinia to spend a holiday with her university friend, Francesco. As they are touring the island, they are trapped by mountain terrorists. Francesco is kidnapped, but Christina is permitted to leave. She is determined to contact the police, but is persuaded not to by Francesco's best friend, Gambino. Together they try to find the kidnappers, but she becomes suspicious of everyone including Gambino. Confused and paranoid, she sets out alone to contact the police.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Out of death (2021)

    image
    Zkorumpované oddělení šerifa v horském městečku se ocitne v troskách, když do jeho pochybných operací zasáhne nechtěný svědek.
  • Prekazená lúpež (2016)

    image
    Vraví sa, že na konci tunela je svetlo, no v Joaquínovom prípade... Je to bankový trezor plný peňazí a iných cenností!
  • X. - Smazáno ze systému (2018)

    image
    Svobodná matka, policistka z vážnou panickou poruchou a největší spiknutí v současném Maďarsku. Nemá nejmenší šanci. Téhle utrápené ženě totiž ve skutečnosti...
  • Hra na hrane (2013)

    image
    Richie zjistí, že byl při falešné online hře okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block, jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.