poster

Americký vlkodlak v Paříži

An American Werewolf in Paris (1997)

Horor, Komédia, Fantázia, Triler, Mysteriózny | Spojené kráľovstvo, Holandsko, Luxembursko, Spojené štáty, Francúzsko, Nemecko
Réžia: Anthony Waller

Hodnotenie: 5.1/10
Užívateľské hodnotenie: 5.9/10
(11 hlasov)

OBSAH

A new drug that is available to the underground group of werewolves that inhabit the city means that they no longer have to wait for a full moon to transform. When a group of American tourists rescue Serafine from jumping off the top of the Eiffel Tower, they find themselves becoming part of the lycanthropic underworld.

Fotografie

Screen MediaScreen MediaScreen MediaScreen Media

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Bláznivý exorcista (1990)

    image
    Parody of The Exorcist (1973), with Linda Blair once again possessed by Satan, and Leslie Nielsen as the exorcist.
  • The Terror (1963)

    image
    Rudolf Hrušínský jako major Kalaš vyšetřuje řadu vražd souvisejících s minulostí. Detektivní film na motivy románu Eduarda Fikera Kilometr 19.
  • Lovec démonov (2016)

    image
    V malém městě ve státě Mississippi došlo k sérii podivných vražd. Na místo přijíždí lovec démonů. Místní policie mu zpočátku nevěří, že jsou za vraždami...
  • Zena v ciernom (2012)

    image
    Ona to nikdy nevzdá! Tento film, nakrútený na motívy klasického duchárskeho príbehu spisovateľky Susan Hillovej, rozhodne nesledujte osamote!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.