poster

Apostle

Apostle (1997)

Dráma | Spojené štáty
Réžia: Robert Duvall

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.2/10
Užívateľské hodnotenie: 9/10
(3 hlasy)

OBSAH

Eulis 'Sonny' Dewey is a preacher from Texas living a happy life with his beautiful wife Jessie. Suddenly his stable world crumbles: Jessie is having an affair with young minister Horace. Sonny gets enraged and hits Horace with a softball bat, putting him into a coma. After that he leaves town, takes a new name, 'Apostle E.F.' and goes to Louisiana. There he starts to work as a mechanic for local radio station owner Elmo, and Elmo lets him preach on the radio. E.F. starts to preach everywhere: on the radio, on the streets, and with his new friend, Reverend Blackwell he starts a campaign to renovate an old church.

Fotografie

Apostle

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Stažení (2007)

    image
    Juliette Binocheová v komorním koprodukčním dramatu reflektujícím dramatické události kolem násilného vyklizení židovských osad v Gaze v roce 2005. Násilné,...
  • Mocná sila súcitu (2010)

    image
    Život ochrnutého DJ se mění, když nečekaně objeví sílu duchovna a jeho léčebné dopady.
  • V krizi (2021)

    image
    Příběhy tajného agenta z protidrogové jednotky, univerzitního badatele i truchlící svobodné matky, které se točí okolo smrtelné epidemie závislosti na opioidech.
  • Núdzový východ (2008)

    image
    Příběh z Ameriky 50. let vypráví o manželském páru (Leonardo DiCaprio a Kate Winsletová), který hledá cestu, jak uniknout každodenní všednosti a odcizení. Pomůže...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.