Hodnotenie: 6.4/10
Užívateľské hodnotenie: 3/10

OBSAH

Jedenáctiletá Emma (Zoë Mannhardtová) přijíždí na prázdniny ke své babičce Dolly (Katharina Thalbachová) na její statek na venkově. Radostně se vítá s kamarády Leem (Alexander Seidel) a Maxem (Konstantin Kaucher), ale i spoustou zvířátek na statku. Babička má však pro ni i smutnou zprávu - její dlouholetý přítel Klipperbusch nedávno zemřel a v jeho stáji stojí nyní osiřelá klisna Mississippi. Klipperbuschův synovec Albert Gasmann (Christoph Maria Herbst) má velké plány se strýcovým statkem, ale o koně nemá žádný zájem a chce ho při nejbližší příležitosti prodat na jatka. Emma a Dolly to nechtějí v žádném případě připustit, a tak kobylku od Alberta koupí. Albert však zjistí, že dědictví po strýci získá pouze v tom případě, když se postará o Mississippi. Je jasné, že ji chce tedy zpět. Neštítí se na to použít i ty nejšpinavější triky. Babička, Emma, Leo a veterinář Dr. Knapps (Hans Löw) proto musí Mississippi před hrabivým dědicem zachránit.

Fotografie

Perfektné prázdninyPerfektné prázdninyPerfektné prázdninyPerfektné prázdniny

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Asterix a Obelix v službách Jej Veličenstva (2012)

    image
    Legendárni galskí bojovníci, vyzbrojení zázračným nápojom, sa tentoraz pokúsia zabrániť Cézarovi v dobytí Británie!
  • Prdiprášok doktora Proktora (2014)

    image
    Ako ďaleko Vás dokáže posunúť úspešný prd? Prinesie Vám iba dôvod na úsmev, alebo Vám vie zabezpečiť aj medzinárodné uznanie? Doktor Proktor nedopatrením vynašiel...
  • Neuveriteľné dobrodružstvá Tada Stonesa (2012)

    image
    Tato úžasná 3D komedie, v níž se rádoby dobrodruh Tad Stones pouští do závodu o objevení ztraceného města, vás zavede z amazonského pralesa až na samé vrcholky And.
  • Madagaskar 2: Útek do Afriky (2008)

    image
    Lev Alex, zebra Marty, žirafa Melman a hrošica Gloria sú ešte stále spolu! A ešte stále sú stratení na Madagaskare...:-)
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.