poster

Malá velká panda

Little Big Panda (2011)

Animovaný | Nemecko, Čína, Španielsko, Luxembursko, Francúzsko, Belgicko, Brazília

Hodnotenie: 5.6/10

OBSAH

Někde v majestátní čínské hornatině dnešních dnů: Přežití pandy je vážně ohroženo, protože bambusu ubývá a lidé stále rozšiřují svůj habitat. A protože lenost je u pandy jednou z nejvýznačnějších vlastností, komunita nutně potřebuje někoho, kdo by je z jejich letargie probral. Manchu s pomocí svých přátel překonává všechny zkoušky. Skupina téměř dospěla k cíli, když vtom lidé najednou vypustili vodu z nové přehrady a ta míří do údolí pand!

Fotografie

Malá velká pandaMalá velká panda

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Thomas a jeho priatelia: Diesel má slávny den (2011)

    image
    Join Thomas in an all-new movie with new fire fighting engine friends, Flynn and Belle, as they save Sodor Steamworks from the Diesels.
  • Barbie: Vo svete hier (2017)

    image
    Přidej se k Barbie ve třech různých video hrách! Dokáže ty země zachránit?
  • Barbie a poníková akadémia (2013)

    image
    Barbie se vydá se svými sestřičkami na dobrodružnou cestu do malebných švýcarských Alp, kde už se nemohou dočkat neuvěřitelně zábavného léta, které je čeká na...
  • Barbie: Odvážna princezná (2015)

    image
    Jednoho dne Kara, poté co ji políbí kouzelný motýl, zjistí, že získala fantastickou nadpřirozenou sílu, která jí umožňuje stát se Superjiskrou, což je vlastně...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.