Hodnotenie: 7.4/10
Užívateľské hodnotenie: 7.9/10
(54 hlasy)

OBSAH

Štyridsiatnik Hank (Robert Downey Jr.) už nejaký ten piatok za svoj domov považuje rušné Chicago, kde má celkom slušne rozbehnutú právnickú kariéru a kde žije jeho milovaná dcérka Lauren (Emma Tremblay) s jeho (onedlho už ex)manželkou Lisou (Sarah Lancaster). Do rodného Carlinsville v Indiane by ho nedotiahol ani párom volov, nikoho z toho zapadákova nechce už nikdy viac vidieť. A predsa dnes smeruje práve tam - vzdať poslednú poctu jedinému človeku, kvôli ktorému by sa tam jedného možno predsa len vrátil... Svojej mame. Lenže jeho plány stráviť s bratmi a otcom, váženým sudcom Josephom (Robert Duvall), len najnutnejší čas a čo najrýchlejšie zase zmiznúť skríži nečakaná udalosť... Polícia totiž jeho otca zatkne - a obviní z vraždy prvého stupňa!

Fotografie

SudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudcaSudca

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Smůla (1972)

    image
    Podsvětí se ho bálo, ženy ho obdivovaly a policie na něj byla příliš krátká.
  • Stážista (2015)

    image
    Aby sa Ben vyhol nudnému dôchodku, chopí sa neobvyklej príležitosti vo svete mladých... Skúsenosti, našťastie, nikdy nevyjdú z módy!
  • Elle (2016)

    image
    Život Michèle, která řídí firmu podnikající v oboru video her, se obrátí vzhůru nohama, když ji doma sexuálně napadne neznámý muž. Místo aby zločin nahlásila na...
  • Napravitelné chyby (2004)

    image
    Romeo Gandolph, zlodějíček a bezdomovec, byl před necelými deseti roky odsouzen za trojnásobnou vraždu k trestu smrti. Přestože se původně ke zločinu přiznal,...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.