Hodnotenie: 7.2/10
Užívateľské hodnotenie: 6.7/10
(15 hlasov)

OBSAH

Starý veterán hazardních her Sydney se spřátelí s Jonem a naučí ho všechny své triky. Pod Sydneyho křídly se z Johna stane úspěšný gambler, kterému všechno vychází, dokud se nezamiluje do servírky a příležitostné prostitutky Clementine.
John (John C. Reilly) je přihlouplý břídil, který uvíznul v Renu s posledními pár dolary v kapse. Pak ale potká Sydneyho (Phillip Baker Hall), jemuž se Johna zželí, pozve ho na snídani a dá mu pár tipů, jak vydělat peníze v kasinu. O dva roky později se z Johna stane Sydneyho partner. Jeho evidentní nedostatek zdravého rozumu je však nejen zdrojem řady potíží, ale později začne být i nebezpečný, když se John zamiluje do mladé servírky Clementine (Gwyneth Paltrowová), která se neštítí zaprodat vlastí tělo, aby přišla k penězům – a není o nic chytřejší než John.

Fotografie

Tvrdá osmaTvrdá osmaTvrdá osmaTvrdá osmaTvrdá osmaTvrdá osmaTvrdá osma

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Dheepan (2015)

    image
    Dheepan je bojovník za nezávislosť, tamilský tiger. Keď sa občianska vojna na Srí Lanke blíži ku koncu a porážka sa zdá byť neodvratná, utečie do Paríža, kde...
  • Vysněný život (2018)

    image
    Příběh Barryho Minkowa, mladého charismatického obchodníka, který se lží, podvodem a krádeží dostane až na vrchol a stane se bohatým ředitelem.
  • Smůla (1972)

    image
    Podsvětí se ho bálo, ženy ho obdivovaly a policie na něj byla příliš krátká.
  • Nit z prízrakov (2017)

    image
    Píší se 50. léta dvacátého století a poválečnému Londýnu na poli módy vládne slavný návrhář Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) se svou sestrou Cyril (Lesley...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.