OBSAH

Na Zemi dochází k sérii neobvyklých katastrof. Na pomoc je povolán vědec Neil Martin, aby jako odborník prozkoumal tajemný zvěrokruh, který byl nalezen v Peru a mohl by s tím souviset. V jeho středu se skrývá kámen se zvláštními schopnostmi, který bude klíčem k celé záhadě… Kanadský sci-fi film. Ch. Lloyd, J. Gretsch, A. Brooksová a další.

Fotografie

Apokalypsa: V znamení zverokruhu

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Lockout: Útek z MS-1 (2012)

    image
    Muži, který je neprávem usvědčen ze spiknutí a špionáže proti USA je nabídnuta svoboda. Podmínkou je ale záchrana pezidentovy dcery.
  • Doom (2005)

    image
    Na odlehlé výzkumné stanici na Marsu se stalo něco podivného. Veškerý výzkum ustal, spojení bylo přerušeno a zprávy, které dorazily, jsou víc než znepokojivé. Na...
  • Terminátor Salvation (2009)

    image
    Vodca odboja John Connor urobí všetko, aby zachránil mladého Kylea a spolu s ním i budúcnosť - celého ľudstva, i svoju vlastnú...!
  • Assassin's Creed (2016)

    image
    Snímek ASSASSIN'S CREED vypráví příběh, který se odehrává napříč světy a pojednává o muži, jenž se ocitne uprostřed staletého boje dvou mocných sekt. Jen tím, že...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.