poster

Feels So Good

Feels So Good (2013)

Komédia | Spojené štáty
Réžia: Josh Stolberg

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.4/10
Užívateľské hodnotenie: 6.5/10
(2 hlasy)

OBSAH

After his best friend loses his virginity, socially inept and high strung Allan finds himself alone in high school and with no shot of getting laid anywhere in sight. But when hyper-extroverted Zack moves in across the street, he won't take no for an answer and drags Allan along for the ride of his life.

Fotografie

Feels So Good

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Jak milovat s D (2019)

    image
    Už jedenáctkrát v řadě dostala mladá žena kopačky. Ke své nelibosti zjišťuje, že je toto neštěstí podmíněno jejími milostnými geny.
  • Burani v Paříži (2018)

    image
    Valentin D is a hot designer architect who claims to be an orphan because he is too ashamed to admit he is the son of working-class scrap metal merchants from the...
  • Tankový prapor (1991)

    image
    Hlavním hrdinou filmu podle stejnojmenné literární předlohy Josefa Škvoreckého je doktor filosofie Daniel „Danny“ Smiřický, který je v rámci povinné vojenské...
  • Made in America (1993)

    image
    Zdrcující překvapení čeká Whoopi Goldberg, když zjistí, že anonymní otec její dcery není černoch, ale běloch - obchodník s ojetými auty.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.