poster

Hlavně klid!

Scialla! (Stai sereno) (2011)

Komédia, Dráma | Taliansko
Réžia: Francesco Bruni


Hodnotenie: 6.6/10

OBSAH

Život letargického profesora se obrátí vzhůru nohama když zjistí, že vzdorovitý teenager, kterého učí, je ve skutečnosti jeho syn.
Bruno Beltrame ztratil vášeň pro psaní a stal se z něj nevýrazný učitel, který má k výuce stejně laxní přístup, jako jeho studenti, včetně patnáctiletého Lucy. Jednoho dne však Beltrame potká chlapcovu matku a vyjde najevo, že je Luca jeho syn, o kterém neměl ani tušení. Aby toho nebylo málo, ta žena se právě chystá odjet na půl roku do Afriky, kde má působit jako dobrovolnice. A Bruna požádá, aby se o chlapce v době její nepřítomnosti postaral. Ovšem skutečnost, že je jeho otcem, si má nechat pro sebe. Tak začíná nezvyklá koexistence letargického profesora a neklidného teenagera.

Fotografie

Hlavně klid!Hlavně klid!Hlavně klid!Hlavně klid!Hlavně klid!Hlavně klid!

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Jak milovat s D (2019)

    image
    Už jedenáctkrát v řadě dostala mladá žena kopačky. Ke své nelibosti zjišťuje, že je toto neštěstí podmíněno jejími milostnými geny.
  • Prci, prci, prcičky: Stretávka (2012)

    image
    Třináct let po absolvování střední školy si Jim, Chris, Kevin, Paul Finch i Stiffler žijí každý po svém a věnují se své kariéře. Ani chvilku však neváhají, když...
  • Burani v Paříži (2018)

    image
    Valentin D is a hot designer architect who claims to be an orphan because he is too ashamed to admit he is the son of working-class scrap metal merchants from the...
  • Made in America (1993)

    image
    Zdrcující překvapení čeká Whoopi Goldberg, když zjistí, že anonymní otec její dcery není černoch, ale běloch - obchodník s ojetými auty.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.