poster

Cesta Natty Gannovej

THE JOURNEY OF NATTY GANN (1985)

Akčný, Rodinný, Dráma, Dobrodružný | Spojené štáty
Réžia: Jeremy Kagan

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.8/10

OBSAH

Set during the Depression, this Disney road movie is a kind of Homeward Bound: the Incredible Journey with people. Meredith Salenger is so good in the role of the 14-year-old who walks 2,000 miles in search of her lumberjack father that it beggars belief that she hasn't gone on to become a major star. John Cusack did progress to bigger things and he also impresses here, as a drifter convinced the open road is no place for a girl. But when you've got a wolf as a bodyguard... There's plenty of action, but the film scores best for its depiction of the hardships many children were forced to face in the 1930s.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Malé vítězství (2014)

    image
    Mladá šachistka musí sehrát svou životní partii a najít klíč ke štěstí… Americký rodinný film.
  • Sniff a zlodej (2010)

    image
    Naučil svého psa spoustu speciálních dovedností a spolu se svou přítelkyní Mirjam s ním zažívají vzrušující dobrodružství. V tomto díle Tom, Sniff a Mirjam vyrazí...
  • Sniff vojnový hrdina (2008)

    image
    Poté, co jsou při bombardování během druhé světové války zabiti Tomovi rodiče, je chlapec poslán na farmu na holandském venkově, aby žil s příbuznými. Je smutný,...
  • Heidi - dievčatko z hôr (2015)

    image
    Příběh osiřelého děvčátka, které přijíždí k dědečkovi do hor, aby zde pochopilo, které věci jsou v životě opravdu důležité. Německo-švýcarský film.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.