Hodnotenie: 4.3/10
Užívateľské hodnotenie: 7/10
(29 hlasov)

OBSAH

Nezletilí tajní agenti Juni a Carmen Corteovi se vydávají na jejich dosud nejšílenější misi – do virtuálního světa počítačové hry, kde ožívá nejen úžasná 3D grafika, ale i nebezpečná monstra.
Ve třetím díle SPY KIDS 3: GAME OVER jsou tajní agenti Carmen a Juni opět zpátky na jejich dosud nejšílenější misi! Když se Carmen ztratí v nové videohře, vytvořené žroutem energie a času Toymakerem, Juni je povolán do akce. Ve snímku nabitém humorem, technickými vychytávkami, hrdinstvím, rodinnými pouty a neuvěřitelnými speciálními efekty musí Juni během cesty virtuálním světem videohry bojovat ve stále vyšších a těžších úrovních, než se mu podaří najít Carmen, aby mohli společnými silami definitivně přelstít a dokončit Toymakerovou pátou úroveň a vypnout hru dříve, než skončí pro všechny a pohltí celý svět.

Fotografie

Dvaja pátraci 3-D: Game OverDvaja pátraci 3-D: Game OverDvaja pátraci 3-D: Game OverDvaja pátraci 3-D: Game OverDvaja pátraci 3-D: Game OverDvaja pátraci 3-D: Game OverDvaja pátraci 3-D: Game OverMiramaxMiramaxMiramaxMiramax

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Scooby-Doo 2: Nespútané príšery (2004)

    image
    Prišli... Videli... A utekali, až sa im za pätami prášilo! Kto? No predsa najbojazlivejší detektívi na svete Shaggy a Scooby!
  • Mačky a psy (2001)

    image
    Budúcnosť je len v ich labkách. Vládnuť chcú všetci, mačky i psy... Isté je len jedno - bude lietať srsť!:-)
  • Spy Kids 4: Stroj času (2011)

    image
    Jeden z prvních režisérů, kteří použili trojrozměrnost na Spy Kids 3D: Game Over, uznávaný filmový tvůrce Robert Rodriguez (Sin City, Machete) se vrací ke svému...
  • Pokémon: Detektív Pikachu (2019)

    image
    Na rozdiel od zvyšku sveta, ktorý z úst rozkošného žltého chlpáčika menom Pikachu počuje len „Pika-pika!“, Tim mu rozumie každé slovo!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.