poster

Šuani

Chouans! (1988)


Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.2/10
Užívateľské hodnotenie: 8.4/10
(7 hlasov)

Recenzie: Šuani


Recenzia od Filip
štvrtok 8. decembra 2022 16:23
Ovaj raskošni povijesni film jedan je od nekoliko snimljenih u Francuskoj u povodu proslave 200. godišnjice revolucije. Redatelj i koscenarist Philippe de Broca majstor je za kostimirane filmove. Šezdesetih godina režirao je pustolovnu komediju "Cartouche", jedan od najboljih filmova Jean-Paula Belmonda koji igra naslovnu ulogu.
Like na recenziu
0 komentárov

ODPORúčANIA
  • Muž, ktorý chcel byť kráľom (1975)

    image
    Dva britští vojáci se rozhodnou ovládnout odlehlé končiny Indie. Jejich cílem je dobýt královský trůn. Jak jejich úsilí dopadne? Britsko-americký dobrodružný film.
  • Pochoduj nebo zemři (1977)

    image
    Když doráží major Foster (Gene Hackman) v listopadu roku 1918 se svými muži na jedno pařížské nádraží, z 8000 legionářů, kteří s ním šli do boje, zbývá 200 mužů....
  • Ako delfín (2019)

    image
    Přátelství chlapce s hravým delfínem mu po náhlé smrti matky pomůže najít odvahu vrátit se k plavání... Sourozenci Luke a Skylar jedou s tatínkem na jarní...
  • Wonder Woman (2017)

    image
    Svetu hrozí skaza, zachrániť ho môže iba najmocnejšia zo všetkých zbraní... Láska . v podobe ženy, ktorá je z nej (a pre ňu) stvorená.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.