poster

Duše traktoru

Ghost in the Machine (2012)

Krátky, Dráma, Fantázia | Spojené kráľovstvo
Réžia: Oliver Krimpas

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.3/10

OBSAH

Utlačovaná dívka na farmě nachází útěchu před svým agresivním otcem u svého kamaráda – rezivějícího, 60 let starého traktoru.
Osamělá Noreen sní o tom, že ji unese pohledný cowboy, ale realita, ve které se nachází, je mnohem všednější. Žije téměř v otroctví na rodinné farmě na severu Anglie. Její otec ji neustále ponižuje výčitkami. Není pak divu, že věnuje pozornost první věci, která ji někdy projevila dobrotu, i když se jedná o opuštěný 60 let starý mluvící traktor. Rychle mezi nimi vznikne přátelství. Noreen začne s rekonstrukcí traktoru a společně se pustí do spřádání plánu, jak doběhnout otce.

Fotografie

Duše traktoru

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Flash (2015)

    image
    When a man looks at the photo strip he just took of himself in a photo booth, he cannot believe what he sees.
  • Blue. (2017)

    image
    A young girl wakes up one morning to find that she has turned completely blue.
  • Zbohom jazyku (2014)

    image
    Pilier francúzskej novej vlny Jean-Luc Godard priniesol nové pravidlá filmového rozprávania. Aj vo svojich neskorších filmoch intenzívne a šokujúco narúša...
  • Aicha (2021)

    image
    On the outskirts of town, in a traditional house, Aicha, a 26-year-old woman, leads a monotonous lifestyle. During the day, she does household chores and cares...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.