poster

Špión, který přišel z chladu

The Spy Who Came In from the Cold (1965)

Dráma, Triler, Mysteriózny | Spojené kráľovstvo
Réžia: Martin Ritt

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.7/10
Užívateľské hodnotenie: 5.5/10
(2 hlasy)

OBSAH

Drsná a neuvěřitelně realistická adaptace románu Johna Le Carrea o stárnoucím britském špiónovi, který se pokouší proniknout do východoněmecké agentury. Richard Burton byl za tento snímek nominován na Oscara v kategorii Nejlepší herec.
Zapomeňte na chvíli na Jamese Bonda a vstupte do skutečného zarputilého a chladného světa špiónů. Richard Burton si zahrál vyhořelého britského agenta, který odmítá přijmout pohodlné místo v teploučké kanceláři. Namísto toho se pustí do nejnebezpečnějšího úkolu své kariéry – sledovat východoněmeckého agenta Oskara Wernera. Nejprodávanější román spisovatele Johna Le Carrea posloužil jako základ tomuto dechberoucímu špionážnímu thrilleru plném intrik a napětí. Protřídní výkony herců jdou ruku v ruce s napínavým a fantasticky vykresleným příběhem a mistrovskou režií Martina Rifta.

Fotografie

Špión, který přišel z chladu

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Tunel (2019)

    image
    Dve cesty vedú dovnútra, ale žiadna von.
  • V krizi (2021)

    image
    Příběhy tajného agenta z protidrogové jednotky, univerzitního badatele i truchlící svobodné matky, které se točí okolo smrtelné epidemie závislosti na opioidech.
  • Linie násilí (1997)

    image
    Tvůrce existenciálních filmových esejů, uznávaný německý režisér Wim Wenders (Alice ve městech, Stav věcí, Paříž, Texas), se opět pokusil spojit "něco" ze své...
  • Experiment (2010)

    image
    V šokujícím psychologickém thrilleru natočeném na základě nechvalně známého Stanfordova vězeňského experimentu si zahráli oscaroví herci Adrien Brody a Forest...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.