Hodnotenie: 8.3/10
Užívateľské hodnotenie: 6.9/10
(85 hlasov)

OBSAH

Impérium se připravuje rozdrtit Povstalce s ještě silnější Hvězdou smrti. Zatímco Povstalci plánují útok na tuto vesmírnou stanici, Luke Skywalker se postaví svému otci Darthu Vaderovi v posledním souboji přímo před ďábelským Imperátorem.
V epickém zakončení ságy Hvězdných válek se Impérium připravuje rozdrtit Povstalce s druhou, ještě silnější Hvězdou smrti, zatímco Povstalci plánují útok na tuto vesmírnou stanici. Luke Skywalker se postaví svému otci Darthu Vaderovi v posledním souboji přímo před samotným Imperátorem. V poslední sekundě učiní Darth Vader zásadní rozhodnutí – zničí Imperátora a zachrání svého syna. Impérium je konečně poraženo, Sithové jsou zničeni a Anakin Skywalker je tímto vykoupen. Do galaxie se konečně vrací svoboda.

Fotografie

Hviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat JedihoHviezdne vojny VI: Návrat Jediho

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Aquaman (2018)

    image
    Kráľa mala bájna Atlantída vždy, no teraz, na prahu vojny, po ktorej vo vode i na súši nezostane kameň na kameni, potrebuje viac... Hrdinu.
  • Kong: Ostrov lebiek (2017)

    image
    Cesta tímu vedcov za poznaním sa po vstupe na výsostné územie mocného Konga zmení na zúfalý útek z Raja, v ktorom pre človeka niet miesta.
  • Amazing Spider-Man (2012)

    image
    Peter Parker (Andrew Garfield) je outsider, ktorého ako malého chlapca opustili rodičia, a tak ho odvtedy s láskou ako vlastného vychovávajú jeho strýko Ben...
  • Liga výnimocných (2003)

    image
    Liga výjimečných, spolek superhrdinů odhodlaných zasáhnout vždy, když světu hrozí zánik, musí zabránit tajemnému fantomovi, aby vyhodil do povětří Benátky. Koná...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.