poster

Únos Heinekena

De Heineken ontvoering (2011)


Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.5/10
Užívateľské hodnotenie: 9.4/10
(7 hlasov)

OBSAH

Několik horkokrevných zločinců sžírá zášť k bohatému pivnímu magnátovi, a tak se rozhodnou ho unést a požadovat výkupné ve výši 35 miliónů nizozemských guldenů. Začíná zlověstný boj o moc a následná pomsta samotného Heinekena.
Amsterdam, 1983. Alfred Heineken (Rutger Hauer), jeden z nejbohatších pivních magnátů a pravděpodobně nejvlivnější muž v Holandsku, byl unesen gangem mladých chuligánů, kteří za jeho propuštění požadovali výkupné. Byznysman strávil ve stísněné cele připoután řetězi ke studené zdi celých dvacet jedna dní plných ponižování ze strany svých únosců. Když je konečně zaplaceno výkupné a Heineken je zpátky na svobodě, je rozhodnut své věznitele najít a pomstít se. Film byl natočen na motivy skutečného příběhu jednoho z nejvíce šokujících únosů v historii Evropy. Nenechte si ujít tento chytrý a napínavý thriller, ve kterém se predátor stane obětí.

Fotografie

Únos Heinekena

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Hra na hrane (2013)

    image
    Richie zjistí, že byl při falešné online hře okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block, jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však...
  • Out of death (2021)

    image
    Zkorumpované oddělení šerifa v horském městečku se ocitne v troskách, když do jeho pochybných operací zasáhne nechtěný svědek.
  • Prekazená lúpež (2016)

    image
    Vraví sa, že na konci tunela je svetlo, no v Joaquínovom prípade... Je to bankový trezor plný peňazí a iných cenností!
  • X. - Smazáno ze systému (2018)

    image
    Svobodná matka, policistka z vážnou panickou poruchou a největší spiknutí v současném Maďarsku. Nemá nejmenší šanci. Téhle utrápené ženě totiž ve skutečnosti...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.