poster

Vicki

VICKI (1953)

Dráma, Romantický, Triler | Spojené štáty
Réžia: Harry Horner

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.3/10
Užívateľské hodnotenie: 5.5/10
(4 hlasy)

OBSAH

Supermodel Vicki Lynn, whose face is seen everywhere, is murdered, and ace homicide cop Ed Cornell cuts his vacation short to take the case personally. In flashback we see how Vicki rose from ambitious waitress to big black headlines, courtesy of clever publicity man Steve Christopher. Now Cornell seems determined to get Christopher convicted in what begins to seem like a bizarre personal vendetta. Is Steve caught like a rat in a trap?

Fotografie

Vicki

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Drobné Bájky (2019)

    image
    Maďarsko roku 1945. Krátce po druhé světové válce, kdy v zemi panuje chaos a nejistota, se podvodník na útěku zaplete do vášnivého milostného vztahu se svou...
  • Nora Robertsová: Modrý dym (2007)

    image
    Když jí bylo 11 let, viděla Reena Hale (Alicia Witt) svou rodinu uhořet v jejich baltimorské pizzerii. Rozhodla se proto, že až vyroste, bude vyšetřovatelkou...
  • Posadnutá (2009)

    image
    Sharon a Derek majú všetko, čo si vždy priali... Nanešťastie je tu však niekto, kto to chce ešte o čosi viac!
  • Případ Thomase Crowna (1968)

    image
    Steve McQueen a Fay Dunawayová v originální krimi komedii o nepolapitelném zloději - gentlemanovi. Americký oscarový film.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.