poster

The Beautiful Story

La belle histoire (1992)

Réžia: Claude Lelouch

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.7/10
Užívateľské hodnotenie: 6.6/10
(5 hlasov)

OBSAH

Jesus is a French gypsy who might have become a bull fighter had he not been framed on a drug charge and sent to prison. Odona is a con artist pursued and protected by a Paris policeman. Marie, who knew Jesus as a girl, loses her job when she teaches reincarnation and lets her young students kiss honey bees. All experience love, all suffer losses, and all seek peace. Throughout, Jesus's colorful gypsy family provides dance and music, mystery and celebration. As part of the reincarnation theme, the main characters appear in flashbacks set during the time of Christ and the persecution of early Christians.

Fotografie

The Beautiful Story

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Malá Morská Víla (2018)

    image
    Mladý novinář Cam nalézá lásku a zároveň lék pro svou nemocnou neteř v jednom akváriu v cirkuse. K získání přízně mořské panny mu ale v cestě stojí zlý čaroděj.
  • Twilight sága: Úsvit - 2. časť (2012)

    image
    Neodvratne sa schyľuje k osudovému stretu Cullenovcov a ich spojencov s desivým vládnucim klanom Volturiovcov!
  • Merlin EP1 (1998)

    image
    V druhej časti filmu Merlin učí Artuša etike a morálke. Artuš vytiahne z kameňa čarovný meč Excalibur a postaví zlaté mesto Kamelot. Zároveň sa dá zviesť lady...
  • Súmrak (2008)

    image
    Bella se stěhuje za svým otcem do malého deštivého městečka. V nové škole potká tajemného a okouzlujícího Edwarda. O něm a jeho rodině se povídají zvláštní věci,...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.