Hodnotenie: 7.9/10
Užívateľské hodnotenie: 8.1/10
(63 hlasy)

OBSAH

Film vypráví o chlapci, který přežije námořní katastrofu a je vržen na neuvěřitelnou plavbu plnou dobrodružství a objevů. Na své cestě za přežitím naváže neuvěřitelné přátelství s dalším přeživším - hrůzostrašným tygrem bengálským.
Film podle novely Yanna Martela, který natočil režisér Ang Lee (Zkrocená hora, Tygr a drak) je podívanou pro všechny generace a vypráví o chlapci na osudové cestě. Chlapec, který přežije námořní katastrofu, je vržen na neuvěřitelnou plavbu plnou dobrodružství a objevů. Na své cestě za přežitím na záchranném člunu naváže neuvěřitelné přátelství s dalším přeživším – hrůzostrašným tygrem bengálským.

Fotografie

Pí a jeho životPí a jeho životPí a jeho životPí a jeho životPí a jeho životPí a jeho životPí a jeho životPí a jeho životPí a jeho životPí a jeho životPí a jeho životPí a jeho životPí a jeho životPí a jeho život

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Krvavý diamant (2006)

    image
    Môže ti všetko dať, ale ťa aj o všetko pripraviť! O pravdu, o slobodu, o šťastie, o holý život...
  • Twilight sága: Úsvit - 2. časť (2012)

    image
    Neodvratne sa schyľuje k osudovému stretu Cullenovcov a ich spojencov s desivým vládnucim klanom Volturiovcov!
  • Malá Morská Víla (2018)

    image
    Mladý novinář Cam nalézá lásku a zároveň lék pro svou nemocnou neteř v jednom akváriu v cirkuse. K získání přízně mořské panny mu ale v cestě stojí zlý čaroděj.
  • Krajina (2021)

    image
    Žena zdrcená osobní tragédií se uchýlí do odlehlého srubu, zjišťuje ale, že přežít v divočině není jen tak. Najde s pomocí místního lovce sílu vyléčit svoje rány?
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.