poster

Adventures of Brisco County, Jr.

Adventures of Brisco County, Jr. (1993)


Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 8.4/10
Užívateľské hodnotenie: 8.2/10
(6 hlasov)

OBSAH

Hired by local robber barons, Harvard Law Graduate Brisco County, Jr. searches for the members of the infamous John Bly gang, the same men who killed his father, a famous marshal and western legend. Accompanied by his one-time rival and fellow bounty hunter Lord Bowler, Brisco rides through the West trying to bring his father's killers to justice. Along the way, he encounters mysterious golden orbs with strange abilities and colorful characters who help or hinder his mission as he hunts down the Bly gang one by one.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Návrat do budúcnosti 3 (1990)

    image
    USA 1990, sci-fi film.
  • Terminátor Salvation (2009)

    image
    Vodca odboja John Connor urobí všetko, aby zachránil mladého Kylea a spolu s ním i budúcnosť - celého ľudstva, i svoju vlastnú...!
  • Assassin's Creed (2016)

    image
    Snímek ASSASSIN'S CREED vypráví příběh, který se odehrává napříč světy a pojednává o muži, jenž se ocitne uprostřed staletého boje dvou mocných sekt. Jen tím, že...
  • Abbott a Costello: Afrika volá (1949)

    image
    Když knihkupec Buzz namluví Dianě, že další knihkupec Stanley ví hodně o Africe, musí Dianu a její společníky zavést k domorodému africkému kmeni. Po setkání s...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.