Hodnotenie: 5.4/10
Užívateľské hodnotenie: 6.9/10
(10 hlasov)

OBSAH

Bývalý policista José Luis Torrente je už úplně na dně, když si musí půjčovat drobné od Julita zvaného Rin Rin, povoláním uklízeče v peep show. Poruší proto nepsaný zákon a přijímá zakázku jako nájemný vrah. Místo činu je však přichystanou léčkou a Torrente, aniž by někoho zabil, putuje za katr. V kriminále potkává svého domněle zemřelého strýčka Gregoria a většinu těch, které ještě jako policista za mříže sám poslal.

Fotografie

Torrente 4Torrente 4Torrente 4Torrente 4Torrente 4Torrente 4

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • 22 Jump Street (2014)

    image
    Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta a Jenka velké změny. Jsou pověřeni prací v utajení na...
  • Párna a nepárna (1978)

    image
    Bud Spencer a Terence Hill ve své nejznámější komedii musí opět společně spojit své síly, aby zlikvidovali bandu zločinců... Italská akční komedie.
  • 21 Jump Street (2012)

    image
    V akční komedii s názvem 21 Jump Street se policisté Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum) připojí k tajné jednotce Jump Street a využijí svůj mladistvý...
  • Ohnivé kolesá (2004)

    image
    Cary chce očistiť svoje meno - a ostať nažive. V pätách má totiž gang bažiaci po jeho krvi...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.