poster

Děti kukuřice

Children of the Corn (2009)

Horor, Triler | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 3.9/10
Užívateľské hodnotenie: 7.1/10
(14 hlasov)

OBSAH

V novém zpracování filmové klasiky Stephena Kinga z roku 1984 přijede pár do podivného městečka. Tamní děti si vytvořily náboženský kult, nikdo z místních se nedožije více než devatenácti let a všichni následují osmiletého proroka Issaca.
V novém zpracování filmové klasiky Stephena Kinga z roku 1984 uvidíte Burta a Vicki, kteří společně cestují a neustále se přitom hádají. Během cesty se jim nedopatřením podaří srazit autem malého chlapce. Burt si však všimne, že dítě už mělo předtím podříznuté hrdlo a rychle umírá. S tělem v kufru se dvojice spěšně vydá hledat pomoc do Gatlinu v Nebrasce. Netuší však, že právě v tomhle městě si děti vytvořili zvláštní náboženský kult, nikdo z místních se nedožije více než devatenácti let a všichni následují osmiletého proroka Issaca.

Fotografie

Děti kukuřice

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • The Terror (1963)

    image
    Rudolf Hrušínský jako major Kalaš vyšetřuje řadu vražd souvisejících s minulostí. Detektivní film na motivy románu Eduarda Fikera Kilometr 19.
  • Peklo v podzemí (2006)

    image
    Sedm středoškoláků se během výzkumného vědeckého výletu stane kořistí.
  • Texaský masaker motorovou pílou 3D (2013)

    image
    Mladá žena cestuje do Texasu, aby převzala dědictví. Neví ale, že jeho součástí je i setkání se zabijákem. Po prvním masakru v roce 1974 podezření obyvatel...
  • Nová dcéra (2009)

    image
    Kevin Costner si zahrál otce, který se po bolestném rozvodu se svými dvěma dětmi přestěhuje do domu na venkově. Dospívající dcera se však brzy začne chovat...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.