OBSAH

Phil a Clare Fosterovi jsou znudění manželé, kteří se snaží oživit manželství pravidelným chozením na rande. Jednoho večera ale dojde omylem k záměně identit a romantická noc se rázem promění v nebezpečnou jízdu… Americká komedie.

Fotografie

Nočné randeFoto: RTL / © 2010 Twentieth Century Fox Film Corporation.Foto: RTL / © 2010 Twentieth Century Fox Film Corporation.Foto: RTL / © 2010 Twentieth Century Fox Film Corporation.Foto: RTL / © 2010 Twentieth Century Fox Film Corporation.Foto: RTL / © 2010 Twentieth Century Fox Film Corporation.Foto: RTL / © 2010 Twentieth Century Fox Film Corporation.Foto: RTL / © 2010 Twentieth Century Fox Film Corporation.Foto: RTL / © 2010 Twentieth Century Fox Film Corporation.Foto: RTL / © 2010 Twentieth Century Fox Film Corporation.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Boj snežného pluhu s mafiou (2014)

    image
    Nils sa so svojím snežným pluhom preháňa zasneženými cestami v okolí chladného nórskeho mestečka. Preráža cesty pre svojich spoluobčanov, čo považuje za veľmi...
  • Pasca na lásku (2009)

    image
    Rozčilená advokátka připoutá svého záletného manžela lepící páskou k trubce v koupelně právě ve chvíli, kdy se do jejich domu vloupou zloději.
  • Neznesiteľná krutosť (2003)

    image
    Kdo je chytřejší a kdo na koho vyzraje, muž na ženu, nebo naopak?
  • Nevidím zlo, nepočujem zlo (1989)

    image
    Wally je drzý, hluèný a slepý. Dave je naopak tichý, má uhlazené vystupování a je hluchý. Pøímo pøed jejich oèima dojde k vraždì. Wally a Dave jsou jedinými...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.