poster

Všetka moja láska

All My Loving (2019)

Dráma | Nemecko
Réžia: Edward Berger
Film Europe | dnes | 19:55


Hodnotenie: 6.3/10

OBSAH

Život sourozenců Stefana (41), Julie (44) a Tobiase (34) se na první pohled zdá fajn. Stefan pracuje jako pilot, má velký byt, rychlá auta a mnoho žen. Až zmizení jeho dcery Vicky ho vytrhnou z jeho povrchních vztahů a probudí v něm nový a mnohem hlubší druh citu. Julie a její manžel Christian si užívají pár dní v Itálii, aby trochu prohřáli jejich unavený vztah. Julie ale brzy zjišťuje, že ani na dovolené se nedokáže vymanit ze svých úzkostných pečovatelských zlozvyků a místo manželovi věnuje pozornost zraněnému toulavému psovi. Tobias je otec tří dětí a manžel úspěšné manažerky, který akorát dokončuje (konečně) svá vysokoškolská studia. To mu jeho sourozenci „zpříjemní“, když na něj padne úloha pečovatele o nemocného otce. Bude Tobias pokračovat v obětování se pro druhé, nebo uchopí otěže života pevně do svých rukou? A jak zvládnou tuto „krizi středního věku“ jeho dva starší sourozenci?

Fotografie

Všetka moja láskaVšetka moja láskaVšetka moja láskaVšetka moja láskaVšetka moja láskaVšetka moja láskaVšetka moja láskaVšetka moja láskaVšetka moja láska

Recenzie


Žiadne recenzie
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.