Hodnotenie: 6.9/10
Užívateľské hodnotenie: 8.6/10
(27 hlasov)

OBSAH

"Lemonade Mouth" tells kids and tweens that building your confidence rocks and finding your destiny rules. The story follows five disparate high school students - Olivia (Bridgit Mendler), Mo (Naomi Scott), Charlie (Blake Michael), Stella (Hayley Kiyoko), and Wen (Adam Hicks) who meet in detention. They realize they are destined to rock, and ultimately form a band that becomes a champion for students sidelined by the high school elite.

Fotografie

Lemonade Mouth

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Beethoven (1992)

    image
    O chlupatém štěňátku, které přerostlo pánovi přes hlavu a proradném veterináři, kterého stvořilo snad samotné psí peklo.
  • Prasiatko Babe (1995)

    image
    Úsměvná rodinná komedie, je přepisem oblíbené dětské knížky a ve světě se setkala s velikým úspěchem – film získal sedm nominací na Oscara a vyhrál v kategorii...
  • Hrdinové (2010)

    image
    "Muž projíždí krajinou ve spěchu, aby se dostal na důležitou obchodní schůzku. Jeho mysl je posedlá myšlenkami na prezentaci, kterou přednese významnému klientu -...
  • Strýček Nino (2003)

    image
    Odcizená, trochu nefunkční chicagská rodina se semkne až ve chvíli, kdy na nečekanou návštěvu z Itálie dorazí strýček Nino.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.