Hodnotenie: 5.6/10

OBSAH

Beatnický básník Neal Cassady je zmítán mezi pokušitelkou Mary a svou první láskou Joan. Snímek inspirovaný dopisem, který Cassady napsal svému příteli Jacku Kerouacovi, pojednává o lidských rozhodnutí a jejich dopadech na samotný život.
50. léta minulého století. V této idylické poválečné době se mladí muži z celé země snaží dosáhnout amerického snu o manželství, rodině a stabilitě. Ostatní ale touží po něčem jiném... Seznamte se s Nealem Cassadym, mladíkem s duší básníka a srdcem snílka, který stojí před zásadní volbou. Zmítán mezi lákavým životem tuláka na cestách a bezpečím tradičního domova se Neal musí rozhodnout, po jaké budoucnosti prahne víc. Tento nádherně natočený film, inspirovaný dopisem, který Cassady napsal svému příteli Jacku Kerouacovi, pojednává o tom, jak se lidé rozhodují, a jak tato rozhodnutí mění jejich životy. Cassady se stal inspirací pro Kerouacovo stěžejní dílo beatové generace "Na cestě".

Fotografie

Moja posledná samovraždaMoja posledná samovraždaMoja posledná samovraždaMoja posledná samovražda

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Teória všetkého (2014)

    image
    Příběh geniálního vědce Stephena Hawkinga, jenž jako jeden z mála rozumí zákonitostem vesmíru a přitom jeho samého udržela při životě láska.
  • Nádych pre lásku (2017)

    image
    Robin Cavendish onemocněl ve 28 letech obrnou. Ochrnutý od krku dolů a neschopný sám dýchat mu zbývají pouhé tři měsíce života. Natočeno podle skutečných událostí.
  • Grace: Kňažná z Monaka (2014)

    image
    Životní role hollywoodské hvězdy Grace Kellyové. Nicole Kidmanová v hlavní roli životopisného koprodukčního snímku.
  • Síla slova (2007)

    image
    James Farmer mladší popsal texaský Marshall jako "poslední město, které kapitulovalo v občanské válce". Sídlí zde škola Wiley College, ve které profesor Melvin...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.