OBSAH

Hollywoodská ikona Steve McQueen přemýšlel, zda je herec závislý na závodění, nebo závodník se slabostí pro herectví. Nedokončený film Day of The Champion měl propojit oba jeho světy a vzdát hold Formuli 1 na stříbrném plátně, kde chtěl autenticky vykreslit nebezpečí i vášeň spojenou s tímto jedinečným sportem. Vysněný projekt se však rychle proměnil v souboj dvou velkých hollywoodských studií, která se přetahovala o to, kdo uvede svůj film do kin jako první. Přestože měl chystaný snímek několikaměsíční náskok před svým konkurentem, provázely ho komplikace a byl pozastaven dříve, než se McQueen vůbec postavil před kameru. Až dosud se předpokládalo, že se z natáčení nedochovaly žádné materiály.

Fotografie

Steve McQueen: Ztracený film

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Senna (2010)

    image
    Dokumentárny film sleduje životný príbeh Ayrtona Sennu od roku 1984, kedy sa stal pretekárom Formuly 1, až do jeho tragickej smrti na pretekoch o Veľkú cenu San...
  • Slečna pretekárka (2020)

    image
    Ellie Lansingová (GRACE VAN DIENOVÁ) je rebelujúca tínedžerka, ktorá nikdy nepoznala svojho otca. Hoci túži nájsť a spoznať svoje korene, v rodine sa cíti ako...
  • Temná tajemství parníku Lusitania (2012)

    image
    Nová expedice se vydá hlouběji do vraku potopeného zaoceánského parníku ve snaze vyřešit tento sto let starý válečný zločin.
  • Bombardér B-2 ve válce (2013)

    image
    Za symbol vojenské moci Spojených států může být bezesporu považován strategický bombardér B-2. Jeho vznik a historie jeho služby je více než zajímavá.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.