OBSAH

Film uvádí na scénu nového hrdinu, bývalého policejního detektiva, který po zdiskreditování v práci odjede mimo města a žije v horách. Jeho poklidný život ale skončí, když ho jeho ex, soukromé očko, požádá o pomoc v případu vraždy, kterou měl spáchat excentrický televizní herec. Detektiv losangeleské policie Charlie Waldo (Charlie Hunman) přišel o svou dobrou reputaci. Utáhl se ze společnosti, žije životem poustevníka v malé chatě někde daleko na vrcholcích hor. Zminimalizoval svůj majetek na pouhých sto věcí. Jezdí na bicyklu, čím    minimalizuje i    svou karbonovou stopu. V průběhu tří let mu narostl velký neupravený plnovous.    Do jeho poklidného života najednou vstoupí    soukromý detektiv, shodou okolností jeho bývalka Lorena (Morena Baccarin). Požádá ho o pomoc    a zatáhne zpátky do práce. Jde o televizní hvězdu Alastaira Pinche (Mel Gibson), vlastně o vraždu jeho manželky, ze které je obviněn. Je to zapeklitá věc - on si totiž nic z osudné události nepamatuje.

Fotografie

WaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldoWaldo

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Out of death (2021)

    image
    Zkorumpované oddělení šerifa v horském městečku se ocitne v troskách, když do jeho pochybných operací zasáhne nechtěný svědek.
  • Hra na hrane (2013)

    image
    Richie zjistí, že byl při falešné online hře okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block, jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však...
  • Prekazená lúpež (2016)

    image
    Vraví sa, že na konci tunela je svetlo, no v Joaquínovom prípade... Je to bankový trezor plný peňazí a iných cenností!
  • Maratónec (1976)

    image
    Dustin Hoffman hraje postgraduálního studenta historie, který je proti své vůli vtažen do vražedné hry intrik, jejíž součástí jsou i ukradené diamanty, uprchlý...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.