OBSAH

Disneyho úspěšný animovaný film HERKULES je plný zábavy, fantazie a dobrodružství. Mladý smrtelník Herkules je obdařen nadlidskou silou a chce dokázat svému otci Diovi, že je takový hrdina, který se může opět stát bohem. Na jeho cestě za hrdinstvím jej doprovázejí věrní přátelé - létající kůň Pegas a osobní trenér Phil. Je tu ale ještě bujarý a vznětlivý darebák Hádes, který plánuje převzít vládu nad Olympem a ztěžuje tak Herkulovi jeho cestu, jak jen to jde. Herkules se musí rozhodnout mezi legendární silou a láskou k řecké krásce Meg. Jen díky cenné lekci, že důležitější, než síla nadlidská, je pouze síla jeho srdce, se Herkulovi podaří zachránit Olymp a upevnit si své místo hrdiny.

Fotografie

HerkulesHerkulesHerkulesHerkulesHerkulesHerkulesHerkulesHerkulesHerkulesHerkulesHerkules

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Trollovia (2016)

    image
    Od tvůrců Shreka přichází ze studia DreamWorks Animation TROLLOVÉ, chytrá, vtipná a neuctivá komedie o hledání štěstí a o tom, jak daleko jsou někteří ochotní...
  • Tom a Jerry a Willy Wonka (2017)

    image
    Noví Charlieho kamaráti Tom a Jerry by mu radi oplatili láskavosť zlatým kupónom na návštevu Wonkovej kúzelnej továrne na čokoládu!
  • Chrumkáči (2017)

    image
    Cirkus, ktorý Zoe a Owen práve zdedili, je tesne pred krachom, no stačí jediná čarovná sušienka a... Začne sa poriadna zverina!
  • Hop (2011)

    image
    Příběh Freda, lenocha bez práce, který omylem zraní Velikonočního zajíčka a musí se o něj postarat, dokud se nezotaví. Fred se potýká s nejhorším hostem, kterého...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.